Omarm natuurlijk licht in je huis

Een vlakke lichtstraat kan een ruimte op een eenvoudige manier transformeren door meer natuurlijk licht binnen te laten.

Lees verder
Dec 13, 2023

Een vlakke lichtstraat is meer dan alleen een dakraam, het is een designelement dat een huis kan omvormen tot een ruime en open omgeving boordevol licht.

Een vlakke lichtstraat is ontworpen om vlekkeloos binnen elk interieur én exterieur te passen. Dankzij het plat design kan het in allerlei dakdiktes geïntegreerd worden en verstoort het het zicht van het dak niet.

Een lichtstraat biedt naast een moderne en esthetische uitstraling ook enkele functionele voordelen. Het grootste voordeel van een lichtstraat is de toevoeging van het natuurlijk licht binnen de woning, want een meer uitnodigende en ruimere omgeving creëert binnenshuis. Hierdoor is er overdag dan ook minder nood aan het verlichten van de woning, wat energie bespaart. Het enkel of dubbel glas zorgt er hierbij ook voor dat de isolatie van de woning overeind blijft.

Een vlakke lichtstraat kan tot wel 6,3 meter breed gemaakt worden om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van het natuurlijk licht. Deze kan op eenvoudige wijze gemonteerd worden en is daarbovenop ook gemakkelijk te onderhouden.

Ontdek

Recentenieuwigheden

Kies voor minimalisme dankzij IDA doors
Kies voor minimalisme dankzij IDA doors
12/12/2023
Lees meer
Geniet van de zomer met PergoLamello
Geniet van de zomer met PergoLamello
12/12/2023
Lees meer