Geniet van de zomer met PergoLamello

Til je tuin of terras naar een hoger niveau dankzij deze stijlvolle en moderne pergola met lamellen.

Lees verder
Jun 28, 2023

Pergolamello is een stijlvolle en moderne pergola uitermate geschikt voor elke tuin of terras. Deze pergolla heeft een volledig gemotoriseerd systeem waarbij de lamellen tot wel 120° kunnen draaien en ook waterdicht kunnen sluiten.

Pergolamello is een pergola met een zeer minimalistisch en strak design. Het dak bestaat uit enkel- of dubbelwandige lamellen die kunnen opendraaien. De pergola kan zowel vrijstaand, als aangebouw of gekoppeld, als in oversteek geplaatst worden.

De Pergolamello kan volledig waterdicht gesloten worden. De pergola beschikt over een regensensor dat regendruppels kan detecteren en vervolgens automatisch het lamellendak kan sluiten. Het water kan afgevoerd worden via een geïntegreerd gootprofiel waarna het via onzichtbare afvoeringen in de steunpalen kan wegstromen.

De pergola beschikt over een gemotoriseerd systeem dat bediend kan worden via Somfy sturing en kan opendraaien tot 120°. Het heeft ook een veiligheidsstand tegen vorst en kan daarnaast nog extra uitgerust worden met een regen-, wind- en sneeuwsensor. Daarbovenop kan er ook een LED-verlichting in ingebouwd worden om de pergola helemaal compleet te maken.

Ontdek
Pergola

Recentenieuwigheden

Omarm natuurlijk licht in je huis
Omarm natuurlijk licht in je huis
12/12/2023
Lees meer
Kies voor minimalisme dankzij IDA doors
Kies voor minimalisme dankzij IDA doors
12/12/2023
Lees meer