Kies voor minimalisme dankzij IDA doors

Maak uw binnenruimtes af met de strakke en moderne IDA doors. Leg de focus op je interieur en creëer extra veel lichtinval.

Lees verder
Mar 14, 2023

De IDA interieurdeuren geven minimalisme een nieuwe betekenis. Ze sluiten zich mooi aan in elk interieur, dankzij de vele stijlen en soorten. Het strakke aluminium in combinatie met glas zorgt ervoor dat de deuren uniek en modern ogen, maar ook deels uit het zicht verdwijnen en zo een ruimtelijk gevoel geven.

De IDA deuren komen er in ontelbaar veel vormen en maten. Van enkele deuren tot dubbele deuren, alsook taats- en schuifdeuren. Er zijn daarnaast nog tal van aanpassingsmogelijkheden, waardoor de deuren volledig op uw maat en volgens uw wensen gemaakt kan worden.

De deurklinken en -grepen, alsook vervaardigd uit kwaliteitsvol aluminium, passen zich naadloos aan bij het aluminium frame van de deur. Ze zijn daarbovenop beschikbaar in een klassieke, moderne of industriële stijl, voor ieders wat wils.

Naast deuren biedt IDA ook binnenwanden aan. Deze uit glas en aluminium bestaande wanden zorgen ervoor dat een ruimte kan worden afgesloten, maar dat er toch nog steeds lichtinval kan gegarandeerd worden en je een open sfeer kan creëren.

Ontdek
Binnendeuren

Recentenieuwigheden

Omarm natuurlijk licht in je huis
Omarm natuurlijk licht in je huis
12/12/2023
Lees meer
Geniet van de zomer met PergoLamello
Geniet van de zomer met PergoLamello
12/12/2023
Lees meer